Cenik

Brezplačna uporaba za upnike!

Plačajte le, ko zaprete javno objavljeno terjatev ali terjatev objavljeno na borzi terjatev:


Registracija novega uporabnika


Z digitalnim potrdilom BREZPLAČNA
Brez digitalnega potrdila 15,00 €
 

Za upnike, ki vnašajo samo svoje terjatve:

VPIS TERJATEV V BAZO BREZPLAČNO
za vse registrirane uporabnike. Vsak uporabnik lahko vnaša le svoje terjatve.
ZAPIRANJE TERJATEV Če se odločite da terjatev javno objavite ali objavite na Borzi terjatev, boste pri zapiranju terjatve plačali provizijo 4,50% (štiri cela pet procenta) od zapiranega zneska (terjatev lahko tudi le delno zaprete).

Minimalen znesek provizije znaša:

  • 10,00 EUR od zapiranega zneska do vključno višine 122,00 EUR,
  • 15,00 EUR od zapiranega zneska nad 122,00 EUR in do vključno 244,00 EUR, ter
  • 20,00 EUR od zapiranega zneska višjega od 244,00 EUR.


Za vse registrirane uporabnike

Na zahtevo registriranega uporabnika se ročni vnos s strani upravljalca spletne strani zaračuna 15,00 EUR po terjatvi. V tem primeru uporabniku ni potrebno samemu vnašati svojih terjatev, to namesto njega opravi upravljalec spletne strani. Tu gre za plačilo dela, ki ga opravi upravljalec spletne strani namesto registriranega uporabnika.


Želimo, da vnašate točne in resnične podatke. Samo tako bo stran dosegla svoj cilj in nam vsem pomagala spremeniti nastalo situacijo. Če se zmotite pri vnosu terjatve, to takoj popravite. Popravljanje napačno vnešenih ali neresničnih podatkov s strani upravljalca spletne strani se zaračuna minimalno 20,00 EUR po terjatvi (oziroma glede na nastalo škodo).

 

Certifikat Dober poslovni zgled

Certifikat Dober poslovni zgled lahko prejemejo zgolj podjetja, ki v zadnjih 365 dnevih niso imela blokiranega računa, ki nimajo objavljenih dolgov ter niso povezana s podjetji, ki imajo dolgove. Na te občudovanja vredne lastnosti ste res lahko upravičeno ponosni in zdaj imate izvrstno priložnost, da jo poudarite ter se tako ločite od konkurence. Več »


V primeru, da bo prišlo do spremembe stanja vašega tekočega računa, to pomeni, da bo račun blokiran, bomo certifikat umaknili. Prav tako bomo certifikat umaknili, če vas bo nekdo vpisal kot dolžnika ali če bo vaše podjetje povezano s podjetji, ki imajo dolgove.

Cena certifikata je 150,00 EUR na leto.


Še danes pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite na 01 512 80 55

Certifikat Dober poslovni zgled
 

Certifikat Reden plačnik

Certifikat Reden plačnik pridobi podjetje, ki redno in v rokih poravnava svoje obveznosti. Za pridobitev certifikata ni pomembna vaša bilanca ali višina dobička, saj ti podatki ne razkrivajo vaše plačilne kulture. Za pridobitev certifikata je pomembno samo to, kako redno plačujete svoje dobavitelje, zaposlene in davke. Z lastništvom certifikata Reden plačnik pokažete, da ste zaupanja vredna oseba, ki plačuje svoje obveznosti. S tem pokažete, da ste resno podjetje in pošten partner. Tako boste pridobili zaupanje dobaviteljev in kupcev. Več »


Certifikat traja eno leto, vendar ga imetnik izgubi takoj, če postane neplačnik. To se avtomatsko zgodi ob blokadi računa, objavi med neplačniki, ...

Cena preverbe za pridobitev certifikata je 280,00 EUR na leto.


Še danes pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite na 01 512 80 55

Certifikat Reden plačnik
 

Vse cene so neto cene, ki se jim prišteje še 22% DDV.

 

E-obveščanje o novostih E-obveščanje o novostih Zapri

Vpišite vaš e-mail naslov, mi pa vas bomo redno obveščali o novostih in spremembah, ki se dogajajo na spletni strani.