Namen spletne strani Stop neplačniki!

Imate dovolj tega da se vaši dolžniki vozijo v luksuznih avtomobilih, medtem ko vi garate?
Svojih obveznosti ne plačujejo, oziroma se jim po vseh ovinkih izogibajo.
Spremenimo Slovenijo. Javno objavimo neplačnike!

S tem boste zelo povečali vaše možnosti, da dobite svoj denar:

 1. Dolžnik, če mu je do dobrega imena, se bo potrudil in plačal svoj dolg.
 2. Terjatev lahko zaprete preko verižne kompenzacije.
 3. Imate možnost prodaje terjatve.
 4. Imate možnost pravnega svetovanja.
 5. Na Borzi terjatev lahko objavite nagrado, ki ste jo pripravljeni plačati za uspešno izterjavo.
 6. Vašo težavo bodo videli strokovnjaki, ki se s tem ukvarjajo, in vam pomagali.

Omogočamo anonimni vnos terjatev.

Anonimnost upnika je zagotovljena do vseh ostalih uporabnikov strani razen za dolžnika. Dolžnik lahko vedno vidi, kdo je vnesel njegov dolg.

Z vpisom dolžnika boste pomagali drugim podjetnikom.

Vpišite svoje dolžnike Vpišite svoje dolžnike!

STOP plačilni nedisciplini!

Plačilna nedisciplina se kot rak širi po naši državi in duši že tako šibko slovensko gospodarstvo. Sodni mlini žal svoje delo opravljajo zelo počasi in podjetniki moramo čakati nerazumno dolgo, da izterjamo svoj denar. Tudi pravnomočna sodba na žalost ni garancija, da bomo povračilo kdaj dobili.

STOP neskončni verigi dolgov!

Številna podjetja prav zaradi nikoli povrnjenih sredstev tudi sama ne morejo izpolniti dolžnosti do svojih poslovnih partnerjev in tudi sama pristanejo med dolžniki. Na spletni strani Stop Neplačniki se bo pri teh podjetjih videlo, da imajo dolgove, pozivamo pa njihove direktorje, da vnesejo svoje terjatve do drugih in tako pokažejo, da niso oni vzrok problema.

Da bi presekali začaran krog dolgov in terjatev, ki zavirajo ekonomsko rast, in pomagali naši državi iz globoke krize, smo ustanovili spletno stran Stop Neplačniki. Upniki lahko sedaj dvignemo glas in javno izpostavimo pravne osebe, ki nam dolgujejo denar. Pridruži se nam zdaj!

Skupaj nad neplačnike


Naš cilj je delovati preventivno in skupaj opozarjati na neplačnike. Tako lahko druge posvarimo pred sodelovanjem z nezanesljivimi partnerji.

Spletno stran Stop Neplačniki smo zasnovali kot referenco, kjer aktivni uporabniki skrbijo za ažurnost informacij, za katere vemo, da se zelo hitro spreminjajo. Bilance, ki se objavljajo na letni ravni, so namreč pogosto zastarele že ob svojem izidu.

Na spletni strani lahko vnesete svoje terjatve do vaših dolžnikov. Tako lahko terjatvam sledimo vse do tisith neplačnikov, ki so s svojo nedisciplino povzročili verižno reakcijo.

Če vam ni vseeno, objavite svoje terjatve in javno izpostavite dolžnike!

K registraciji vabimo vse podjetnike in direktorje, ki jim ni vseeno za našo ekonomsko prihodnost. Pozivamo vas, da v bazo vnesete vse svoje terjatve ter tako po svojih najboljših močeh prispevate k rešitvi tovrstnih težav, ki pestijo vse večje število slovenskih podjetij.

Upamo, da bomo skupaj izkoreninili problem plačilne nediscipline, povrnili zaupanje med podjetniki in našemu gospodarstvu dali svež zagon.

Kako deluje?


Brezplačna uporaba! Plačate le, ko zaprete terjatev.


Za vač informacij si poglejte cenik.

Celoten postopek je zelo enostaven:

 • Izpolnite Obrazec za registracijo
 • Aktivirajte svoj uporabniški račun preko emaila, ki vam ga bomo poslali.
 • Pošljite nam ožigosano in potrjeno izjavo o točnosti navedenih podatkov. Izjavo boste po uspešni aktivaciji dobili na vaš elektronski naslov.
 • Brezplačno vnesite svoje terjatve do drugih pravnih oseb.
 • Določite, če bo terjatev sodelovala pri iskanju verižne kompenzacije.
 • Določite, ali želite terjatev prodati.
 • Ponudite nagrado tistemu, ki bo vaš denar uspešno izterjal.
 • Zahtevajte pravno pomoč.

 

Svojih dolžnikov ne želite javno izpostaviti?

Tega vam ni potrebno storiti. Sistem omogoča, da terjatve zgolj vpišete v bazo, sistem pa bo med vsemi vnosi poizkušal najti verižno kompenzacijo. V tem primeru obiskovalci spletne strani ne bodo mogli videti, kdo in koliko je komu dolžan.


Izbris dolgov

Ko boste svoj denar izterjali, boste lahko dolg izbrisali tudi na strani Stop neplačniki. Ostalim uporabnikom portala boste tako dali vedeti, da je vaš poslovni partner svoj dolg poravnal, in mu tako pomagali povrniti verodostojnost. Za terjatve, ki niso javno objavljene (niso vidne na borzi terjatev), je izbris brezplačen. Pri terjatvah, ki so javno objavljene (vidne na borzi terjatev), pa nam je pred zapiranjem le-te potrebno plačati nagrado. Ideja je, da ko dobite denar, tudi nam plačate za pomoč. Za podrobnosti si poglejte cenik.


Za podjetja, ki se ukvarjajo z iskanjem verižnih kompenzacij

Izpolnite obrazec za registracijo in vnesite inforamcije o terjatvah svojih strank. Zmogljiv algoritem vam bo precej olajšal delo, saj boste lahko hitro poiskali povezave znotraj vaših vnosov ter povezave z drugimi vnosi.

ZADNJE NOVICE

Vas zanima kako so poslovali vaši poslovni partnerji v preteklem letu? Nove finančne podatke za poslovno leto 2021 smo že objavili.
Preberite več
01.07.2021
S posodobitvijo portala smo še izboljšali sledljivost poslovanja podjetij.
Preberite več
Prenesite si aplikacijo na vaš pametni telefon.
Preberite več
E-obveščanje o novostih E-obveščanje o novostih Zapri

Vpišite vaš e-mail naslov, mi pa vas bomo redno obveščali o novostih in spremembah, ki se dogajajo na spletni strani.