Pogosta vprašanja

Kako deluje kontaktni obrazec v zavihku "Kontakt" med podatki podjetja?

Vsakemu podjetju, ki je prikazan na našem portalu, lahko uporabniki portala pošljejo sporočilo preko kontaktnega obrazca, ki ga najdejo v zavihku "Kontakt" med podatki podjetja. Kontaktni obrazec je vezan na podjetje, kar pomeni, da sporočilo lahko vidi le tisto podjetje, kateremu je sporočilo namenjeno. 

V kolikor je podjetje, kateremu je sporočilo poslano registrirano oz. prijavljeno, bo poslano sporočilo lahko videlo med prejetimi sporočili v svojem profilu, hkrati pa bo sporočilo prejelo tudi na svoj e-naslov, vnešen ob registraciji.

V kolikor podjetje, kateremu je bilo sporočilo poslano, še ni registrirano na portalu Stop neplačniki, bo podjetju posredovano avtomatsko sporočilo, na enega izmed njegovih javno objavljenih e-naslovov, zaradi česar ne moremo zagotoviti, da bo podjetje, kateremu je bilo sporočilo namenjeno, sporočilo tudi prejelo.

So vam upniki pripisali dolg za katerega menite, da je neupravičen?

Glede na to, da so vsi registrirani uporabniki spletne strani Stop Neplačniki podpisali izjavo o verodostojnosti, večjih napravilnosti pri objavljenih podatkih ni. Kljub temu pa boste kot dolžnik morda želeli nekatera pojasnila. Upniki, ki so vaš dolg vnesli na borzo terjatev, so razkrili svojo identieto in jih lahko kontaktirate ter se dogovorite glede plačila.

Nekateri upniki bodo dolg vnesli anonimno, zato obiskovalci spletne strani www.stop-neplacniki.si ne bodo mogli videti, kdo so. V tem primeru vas prosimo, da se najprej registrirate. Registracija vam bo omogočila, da kot dolžnik vidite identiteto vseh svojih upnikov in jih tudi kontaktirate.

E-obveščanje o novostih E-obveščanje o novostih Zapri

Vpišite vaš e-mail naslov, mi pa vas bomo redno obveščali o novostih in spremembah, ki se dogajajo na spletni strani.