IŠČEM

Certifikat dober poslovni zgled

Certifikat Dober poslovni zgled

Ločite se od konkurence z brezplačnim certifikatom Dober poslovni zgled!

Izpostavite svoje korektno poslovanje tudi na svoji spletni strani!

Z brezplačnim certifikatom Dober poslovni zgled bo na spletni strani Stop Neplačniki opremljeno vsako podjetje, ki v zadnjih 365 dnevih ni imelo blokiranega računa, ki nima objavljenih dolgov ter ni povezano s podjetji, ki imajo dolgove. Na te občudovanja vredne lastnosti ste res lahko upravičeno ponosni in zdaj imate izvrstno priložnost, da jo poudarite ter se tako ločite od konkurence.

Registrirani uporabniki, uporabite certifikat tudi na vaši spletni strani, kjer ga bodo lahko videli vsi obiskovalci vaše spletne strani! Na ta način boste pokazali, da ste podjetje, ki posluje brez blokiranih računov, ter pridobili še večje zaupanje kupcev, dobaviteljev in poslovnih partnerjev.

Opomba: V primeru, da bo prišlo do spremembe stanja vašega tekočega računa, to pomeni, da bo račun blokiran, bomo certifikat umaknili. Prav tako bomo certifikat umaknili, če vas bo nekdo vpisal kot dolžnika ali če bo vaše podjetje povezano s podjetji, ki imajo dolgove.

  • Uporabite ga lahko na spletni strani, na letakih, prodajnih pismih, vizitkah, ovojnicah itd.,
  • s tem certifikatom bomo vaše podjetje označili tudi na našem portalu, ki ima dnevno 10.000 obiskov.
  • Na ta način boste pokazali, da ste resno podjetje in pošten partner, ter pridobilii zaupanje dobaviteljev in kupcev. Tako boste še povečali prepoznavnost svojega podjetja, utrdili svoj ugled, se dvignili nad konkurenco, na svojo spletno stran pa privabili nove potencialne stranke in od tega imeli dobiček.

Splača se biti dober poslovni zgled!

Če želite certifikat vključiti na svojo spletno stran, morate najprej biti registriran uporabnik portala.
Prijavite oz. registrirajte se in se nato vrnite na to stran, kjer se vam bodo prikazala navodila za vključitev certifikata na vašo stran.ZADNJE NOVICE

Vas zanima kako so poslovali vaši poslovni partnerji v preteklem letu? Nove finančne podatke za poslovno leto 2019 smo že objavili.
PREBERITE VEČ
Prenesite si aplikacijo na vaš pametni telefon.
PREBERITE VEČ


 

 
 
Zapri E-obveščanje o novostih
E-obveščanje o novostih
Vpišite vaš e-mail naslov, mi pa vas bomo redno obveščali o novostih in spremembah, ki se dogajajo na spletni strani.
Vaš e-mail:
Uspešno ste se naročili na obveščanje