Pravna pomoč

Ste se znašli v nezavidljivi situaciji, ko potrebujete pravni nasvet in pomoč?

Imate težave z neplačniki, ne veste, kako pripraviti kazensko ovadbo ali izvršbo, iščete nekoga, ki vas bo strokovno zastopal na sodišču?

V znanju je moč in dober nasvet ob pravem času je neprecenljiv!

Naša pravna ekipa je tu prav za vas, da vam ponudi kvalitetno in strokovno pravno storitev na področju gospodarskega prava, pa naj gre za svetovanje podjetjem ali rešitve za posameznike:

Pravna pomoč
  • nudimo pravno svetovanje in zastopanje strank v vseh gospodarskih sporih;
  • sestavljamo tožbe in ugovore na tožbe v sodnih postopkih;
  • vodimo izvršilne postopke pred sodišči in zastopamo dolžnike ali upnike v postopkih prisilne poravnave, stečaja in likvidacije (sestavljamo dopise ter opomine, ki so potrebni za vzpostavitev kontakta z dolžnikom, vlagamo predloge za izvršbo, pripravimo ugovore, pritožbe in druga pravna sredstva v izvršilnih postopkih ...);
  • vodimo postopke pri tožbah delavcev zoper delodajalca zaradi plačila neizplačane plače, potnih stroškov oziroma stroškov prehrane med delom.

Cenimo vaše zaupanje in varujemo vašo zasebnost. Naši pravni strokovnjaki si prizadevajo za učinkovito in hitro reševanje vaših pravnih problemov. Vabimo vas, da stopite v stik z nami ter nam zaupate svoje težave oz. želje. Opišite nam svoj problem, ki ga bomo skrbno preučili in vam pripravili ponudbo.

Z našimi pravnimi strokovnjaki lahko vstopite v stik preko spodnjega kontaktnega obrazca.E-obveščanje o novostih E-obveščanje o novostih Zapri

Vpišite vaš e-mail naslov, mi pa vas bomo redno obveščali o novostih in spremembah, ki se dogajajo na spletni strani.