Seznam storitev, ki jih ponuja portal Stop Neplačniki

 • Finančno-pravne storitve

  Eden poglavitnih ciljev spletnega portala je zaustaviti plačilno nedisciplino. Zato portal v okviru popolne podpore upnikom, ki želijo dobiti nazaj svoj denar, ponuja vrsto odličnih storitev. Oglejte si jih spodaj:

  Vnesite dolžnika

  1Vnesite dolžnika

  Vpis dolžnika je brezplačen za vse registrirane uporabnike.

  Registrirajte se!

  Prijavite podjetje, ki vam dolguje denar!

  • Dolžnika lahko javno objavite na borzi terjatev z namenom, da bodo podatke o neplačniku videli vsi obiskovalci portala. Pritisk javnosti bo dolžnika prisilil, da plača svoje dolgove. Terjatev lahko sodeluje tudi pri iskanju verižne kompenzacije. Ko zaprete terjatev, plačate našo provizijo.
  • Vpišete terjatev samo z namenom iskanja verižne kompenzacije. V tem primeru je dolžnik anonimen, terjatev se uporabi le pri iskanju verižne kompenzacije. Če verigo najdemo, plačate provizijo, če pa je pred tem zaprete, pa ne plačate ničesar.

  Vsak uporabnik pa lahko vnaša le svoje terjatve. Želimo, da vnašate točne in resnične podatke. Samo tako boste lahko na zakonit način prišli do svojega denarja.


  Kliknite na spodnji gumb vnesite dolžnika in v obrazec za vnos terjatve vnesite podatke o dolžniku in terjatvi. Podrobnejša navodila lahko najdete tukaj.


  Vnesite dolžnika
  Javna objava dolžnikov

  2Javna objava dolžnikov

  Ker vam ni vseeno, objavite svoje terjatve in javno izpostavite dolžnike!

  Bistvo javne objave je prav v psihološkem učinku na dolžnika. Dolžnik se zave, da lahko vsi obiskovalci portala vidijo, da posluje nepošteno. Obenem spozna, da bo ob dobro ime ter da bo s težavo pridobil nove stranke, obdržal stare ter sklenil posel s poštenimi potencialnimi poslovnimi partnerji. Zato se bo potrudil in plačal svoj dolg. Na kratko: javna objava dolžnikov izboljša plačilno kulturo ter spodbuja k prostovoljnemu in pravočasnemu plačevanju obveznosti.


  Posvarite tudi druge pred sodelovanjem z nezanesljivimi partnerji!


  Ne smemo pa zanemariti še enega (še kako pomembnega!) vidika javne objave. S tem boste pomagali tudi vsem drugim uporabnikom portala, ki bodo dobili informacije o tem, da je določeno podjetje neplačnik ter da z njim ni pametno poslovati. Tako boste tudi vi pomagali izkoreniniti plačilno nedisciplino!


  Kliknite na spodnji gumb javno objavite dolžnika in v obrazec za vnos terjatve vnesite podatke o dolžniku in terjatvi. Ne pozabite odkljukati možnosti "Želim, da so podatki o dolžniku vidni vsem uporabnikom" (V tem primeru bo dolžnik viden vsem uporabnikom, ne bo pa objavljen na borzi terjatev) ali "Želim, da je terjatev javno objavljena na Borzi terjatev" (V tem primeru pa bo terjatev objavljena tudi na Borzi terjatev. Lahko objavite tudi nagrado, ki ste jo pripravljeni plačati za uspešno izterjavo). Podrobnejša navodila lahko najdete tukaj.


  Javno objavite dolžnika
  Pravna pomoč

  3Pravna pomoč

  Obrnite se na strokovnjake s področja gospodarskega prava!

  V znanju je moč in dober nasvet ob pravem času je neprecenljiv! Naša pravna ekipa je tu prav za vas, da vam ponudi kvalitetno in strokovno pravno storitev na področju gospodarskega prava, pa naj gre za svetovanje podjetjem ali rešitve za posameznike:

  • nudimo pravno svetovanje in zastopanje strank v vseh gospodarskih sporih;
  • sestavljamo tožbe in ugovore na tožbe v sodnih postopkih;
  • vodimo izvršilne postopke pred sodišči in zastopamo dolžnike ali upnike v postopkih prisilne poravnave, stečaja in likvidacije (sestavljamo dopise ter opomine, ki so potrebni za vzpostavitev kontakta z dolžnikom, vlagamo predloge za izvršbo, pripravimo ugovore, pritožbe in druga pravna sredstva v izvršilnih postopkih ...);
  • vodimo postopke pri tožbah delavcev zoper delodajalca zaradi plačila neizplačane plače, potnih stroškov oziroma stroškov prehrane med delom.

  Kliknite na spodnji gumb želim pravno pomoč in v obrazec za vnos terjatve vnesite podatke o dolžniku in terjatvi. Ne pozabite odkljukati možnosti "Naj me kontaktirajo pravniki, ki se s tem ukvarjajo" Podrobnejša navodila lahko najdete tukaj.


  Več o pravni pomoči preberite TUKAJ, kjer lahko izpolnite tudi kontaktni obrazec za pravno pomoč.


  Želim pravno pomoč
 • PROMOCIJSKE STORITVE

  Spletni portal Stop Neplačniki pa ponuja še več! Uporabniki portala, ki ima 10.000 obiskov dnevno, so podjetja, ki iščejo novega poslovnega partnerja, vaše potencialne stranke, ki iščejo podatke o ponudnikih storitev oz. izdelkov, pa tudi iskalci nove zaposlitve, ki preverjajo verodostojnost podjetij. Predstavite se jim s predstavitveno stranjo z grafično vizitko ali/in oglasno pasico in jih z nakupom certifikata Reden plačnik prepričajte, da se z vami splača poslovati!

  1Brezplačen vnos osnovnih kontaktnih podatkov

  Naj zainteresirani hitro najdejo vaše pomembne kontaktne podatke!

  Registrirajte se in za svoje podjetje brezplačno vnesite osnovne kontaktne podatke. Mednje sodijo: do 3 stacionarne telefonske številke, do 3 mobilne telefonske številke, številka faksa, email naslov za kontaktni obrazec ter ena dejavnost (gospodarska panoga) svojega podjetja.


  Registrirajte se! Za več informacij pokličite na 01 512 80 55

  2Predstavite se s predstavitvenim paketom in grafično vizitko

  Ločite se od konkurence!

  Izberite pravi marketinški pristop, ki bo še okrepil vaše mesto med vodilnimi igralci na trgu! Bodite prisotni in še bolj vidni. Odločite se za enega izmed paketov, s katerimi lahko svoje podjetje na odličen način predstavite ostalim uporabnikom portala. Več o predstavitvenih paketih si lahko preberete tukaj.


  Kliknite tukaj za več informacij »

  3Oglašujte svoje storitve in izdelke

  Odkrijte skrito moč oglaševanja na portalu Stop-Neplačniki!

  Z oglasno pasico na portalu, ki ima 10.000 obiskov dnevno, boste okrepili svojo identiteto, obenem pa na svojo spletno stran pritegneli več novih obiskovalcev ter (kar je najpomembneje) povečali prodajo! Več o oglaševanju si lahko preberete tukaj.


  Kliknite tukaj za več informacij »

  4Izpostavite svoje vrline s certifikatom Dober Poslovni zgled

  Splača se biti dober zgled!

  Certifikat za podjetja, ki v zadnjih 365 dnevih niso imela blokiranega računa, nimajo objavljenih dolgov ter niso povezana s podjetji, ki imajo dolgove. Uporabite ga na svoji spletni strani in pokažite obiskovalcem, da ste vredni zaupanja. Već o certifikatu si preberite tukaj.


  Kliknite tukaj za več informacij »

  5Izpostavite svoje pošteno poslovanje s certifikatom Reden plačnik

  Splača se biti reden plačnik!

  Pokažite vašim (bodočim) poslovnim partnerjem ter kupcem, da vam lahko zaupajo, ker redno poravnavate svoje obveznosti. Več o certifikatu si lahko preberete tukaj.


  Kliknite tukaj za več informacij »
E-obveščanje o novostih E-obveščanje o novostih Zapri

Vpišite vaš e-mail naslov, mi pa vas bomo redno obveščali o novostih in spremembah, ki se dogajajo na spletni strani.