BRAČIČ MIRKO s.p. GOSTINSTVO IN TURIZEM MAJOLKA
BRAČIČ MIRKO s.p. GOSTINSTVO IN TURIZEM MAJOLKA

BRAČIČ MIRKO s.p.

Dolgi naziv PRS: BRAČIČ MIRKO s.p. GOSTINSTVO IN TURIZEM MAJOLKA

fizična oseba, ki opravlja dejavnost,
davčna št.: 51596571, matična št.: 1865803000
primarna dejavnost: I56.101 - restavracije in gostilne

Podatki o bančnih računih

Račun: IBAN SI56 6100 0001 1274 269

Banka: DELAVSKA HRANILNICA D.D. LJUBLJANA

Vrsta: T

Odprt: 21. 07. 2015

Status: zaprt (26. 11. 2019)


Račun: IBAN SI56 3400 0101 8475 726

Banka: Sparkasse d.d.

Vrsta: T

Odprt: 22. 09. 2017

Status: odprt


Račun: IBAN SI56 3300 0001 2235 377

Banka: Addiko Bank d.d.

Vrsta: T

Odprt: 17. 03. 2023

Status: odprt


Račun: IBAN SI56 0422 8011 3558 406

Banka: NOVA KBM d.d.

Vrsta: T

Odprt: 22. 11. 2010

Status: odprt


RačunBankaVrstaOdprtStatus
IBAN SI56 6100 0001 1274 269DELAVSKA HRANILNICA D.D. LJUBLJANAT21. 07. 2015zaprt (26. 11. 2019)
IBAN SI56 3400 0101 8475 726Sparkasse d.d.T22. 09. 2017odprt
IBAN SI56 3300 0001 2235 377Addiko Bank d.d.T17. 03. 2023odprt
IBAN SI56 0422 8011 3558 406NOVA KBM d.d.T22. 11. 2010odprt

Poteka priprava podatkov o bančnih računih ...

Finančni podatki

Vrsta podatka
Sredstva
Kapital
Čisti prihodki od prodaje
Čisti dobiček / izguba poslovnega leta
2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
   446.029 €343.845 €347.586,92 €546.752,49 €506.354,05 €521.324,56 €473.433,00 €303.103,41 €
   136.479 €33.911 €33.160,80 €12.992,25 €1.870,84 €26.880,99 €-126.815,79 €8.484,13 €
717.894 €703.083 €931.278 €1.245.563 €1.400.522 €1.461.579,62 €1.220.633,10 €1.365.557,13 €1.225.791,65 €625.256,94 €828.360,31 €
61.734 €50.124 €44.058 €105.594 €137.401 €156.292,37 €95.629,38 €101.468,83 €78.513,84 €-30.089,03 €11.832,95 €



Viri: AJPES - register transakcijskih računov, FURS - podatki o zavezancih, DUTB d.d. - preneseni krediti, KPK - Supervizor, Sodstvo Republike Slovenije, Coface/AJPES - finančni podatki
E-obveščanje o novostih E-obveščanje o novostih Zapri

Vpišite vaš e-mail naslov, mi pa vas bomo redno obveščali o novostih in spremembah, ki se dogajajo na spletni strani.